Minőségbiztosítás

Válasszon minket és minőségi szolgáltatásainkat

Procomtec

Napjainkban a válság idején nem minden cég engedheti meg magának tapasztalt minőségbiztosítási tanácsadók, mérnökök alkalmazását. Ebben nyújt Önnek segítséget a PROCOMTEC Kft.

Szakmai tapasztalat „kölcsönzése”: Mérnökök bérbeadása az Ön igénye szerint, Önnek nem kell alkalmazottat foglalkoztatni. Mérnökeink és munkatársaink szerződésben vállalt munkát elvégzik fix bér ellenében.

Jövőképünk:
Következetes munkával kívánunk elismert és jó hírnévnek örvendő céggé válni.

Küldetésünk:
Még a legbonyolultabb rendszer is felbontható egyszerű folyamatokra, ami lehet egy mozdulat vagy egy munkadarab gyártása is. Ezek a kis egységek sokasága alkotja az egészet, ha ezek közül bármelyik hibás vagy hiányzik, akkor a rendszer nem működik tökéletesen. Ennek megfelelően a Procomtec Kft. alapelve, hogy rugalmas, gyors beavatkozással, segítséggel a rendszerhez illeszkedve partnere számára egyszerű, megbízható megoldásokat nyújtson.

Ön hogyan gondolja?

Az Ön munkatársai elkötelezettek az igényes munka és a minőségi termékek előállítása iránt? Önt is zavarja, ha kollégája nem érti a minőségbiztosítás lényegét, és az elkészített dokumentumok nem megfelelőek a megrendelők részére. Ha elege van abból hogy a minőségbiztosítás csak viszi a pénzt, és az Ön által alkalmazott minőségbiztosítási szakemberek, vagy a megbízott tanácsadók megoldásai csak további veszteségeket termelnek, akkor nincs más hátra cselekedni kell! Ismerős Önnek a helyzet, a papír nem megoldás mindenre, hiába állítja ezt a minőségbiztosítási kollégája miközben a dolgozók munkaidejének egyre nagyobb részét tölti ki a dokumentációk vezetése.

Lehetőség: Ha Ön úgy érzi minden kollégájának a maga területén kell tennie a minőségbiztosításért, ha a vevői elvárások teljesítése alapkövetelmény. Forduljon cégünkhöz bizalommal!

Minőségbiztosítás a interneten/telefonon keresztül

Ha Önnek nincs pénze minőségbiztosítási szakember folyamatos, napi 8 órás alkalmazására, de ezt a vevői előírások tartalmazzák, akkor a PROCOMTEC Kft a megoldás. Tulajdonképpen ez egy képviselet, mi képviseljük az Ön érdekeit a vevőnél, reklamáció esetén a Vevő minket keres először, és csak a felmerült probléma tisztázása után értesítjük Önt. Vevői reklamációt kezeljük, intézkedéseket egyeztetjük az Ön kollégáival.

További egyeztetéshez, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Minőségbiztosítási rendszerek bevezetése

  • Helyszíni felmérés a megrendelőnél
  • Átvilágítás
  • Minőségbiztosítási rendszer kiépítéséhez szükséges információk beszerzése a megrendelőtől.
  • Belső auditorok biztosítása
  • Dokumentációt a megrendelő igényei szerint készítjük el
Procomtec